Wil je een airfryer XL aanschaffen? Dan is het goed om te weten waar je terecht kunt, maar ook waarop je moet letten. Op deze manier schaf je een goede airfryer aan die niet alleen genoeg ruimte biedt, maar ook andere handige voordelen heeft. Een airfryer XL is verkrijgbaar van verschillende merken, waaronder Philips, Princess, Tefal en Inventum. En hoewel airfryers op het eerste gezicht veel op elkaar lijken, kunnen ze onderling veel van elkaar verschillen.

 

Model XL: dit moet je weten

Een airfryer XL is een stuk ruimer dan het originele formaat airfryer. Dit betekent automatisch ook dat je hier veel grotere porties in kwijt kunt. Het grote voordeel hiervan is dat je meerdere mensen tegelijkertijd kunt bedienen. Je kunt dus meer patat, broodjes en ander eten in de airfryer kwijt, en dat brengt genoeg voordelen met zich mee. Wil je nog grotere porties kwijt? Dan kun je ook kiezen voor een XXL airfryer.

 

Waarin kunnen airfryers onderling van elkaar verschillen? In de eerste plaats kan de capaciteit verschillen, maar ook het aantal vooraf geprogrammeerde bakprogramma’s. Verder is de bediening niet bij ieder XL model hetzelfde: je kunt kiezen voor een airfryer met touchscreen of draaiknoppen.

 

Waar koop je de airfryer XL?

Een airfryer XL kopen kan bij verschillende (web)winkels. De airfryer wordt steeds populairder, en dat betekent dat het aanbod ook steeds groter wordt. Onder andere bij webwinkels als Coolblue en Bol.com kun je terecht voor de aanschaf van een XL airfryer. Daarnaast ben je ook bij MediaMarkt, Blokker, Wehkamp en veel andere winkels op het juiste adres. Het komt daarnaast ook wel eens voor dat er een aanbieding geldt in een supermarkt. Ben jij op zoek naar een gezonder alternatief voor de gewone frituurpan, maar wil je wel genoeg bakcapaciteit? Kies dan voor de XL airfryer.