Zoeken

Zoek op internet naar; postcodes, antwoordnummer, adres, omgekeerd zoeken, werk, en nog veel meer.

Lees meer..
Nieuws

Alle met betrekking over nieuws. Persberichten plaatsen. Persberichten lezen. Actueel nederlands nieuws.

Lees meer..
Divers

Kopen, verkopen, veilen, promoten, gratis adverteren, gratis afhalen en allerlei andere zaken…

Lees meer..

Workshop met de big green egg

Een nieuw fenomeen binnen het koken is de big green egg. Het is een soort grote barbecue in de vorm van een groen ei. Deze big green eggs kosten meer dan vergelijkbare kookgereedschappen, maar waarom eigenlijk?

 

De big green egg ziet er wel uit als een barbecue, maar dat is het zeker niet. Het is nog veel meer! De big green egg is niet alleen geschikt voor grillen, maar ook voor bakken, warm roken en koud roken. Deze technieken zorgen voor een grote verscheidenheid aan bereidingen en smaken. Daarnaast blijven de geur- en smaakstoffen meer bij het product in de big green egg, vanwege de vorm en het materiaal.

 

Workshop Big Green Egg

U kunt zelf kennis maken met deze manier van koken, door een big green egg workshop te volgen. Dit is een goedkope manier om ook eens dit mooie kookgereedschap uit te proberen. Master Catering & BBQ is een bedrijf dat big green egg workshops geeft. Dit wordt op een rustige manier gedaan en alles wat wordt voorgedaan, mag u vervolgens zelf ondernemen. Tot slot moet er natuurlijk geproefd worden. Zo wordt deze workshop een informatieve en mooie middag weg.

 

Wilt u meer informatie over de big green egg of over de workshop? Ga dan naar de site van Master Catering.

Zoeken
Gesponsorde Plekken
Gratis links plaatsen?
.