Ben jij op zoek naar bruikbaar materiaal voor de promotie van je organisatie? Sta jij vaak op beurzen of evenementen met een stand? Dan is het gebruiken van een lanyard als promotiemateriaal de juiste keuze. Andere benamingen voor een lanyard zijn een keycord, een neklint, een sleutelkoord, een keykoord en een houwtouw. Er zijn een aantal voordelen verbonden aan de lanyard als reclamemiddel. Wil jij weten welke voordelen het gebruiken van een keycord heeft? Lees dan snel verder en ontdek hoe jij een neklint goed in kan zetten voor jouw bedrijf.

 

De voordelen van een keycord

Je ziet ze in grote getalen voorbijkomen op evenementen en beurzen. De keycord is een veelgebruikt middel als reclame-uiting. Zo kan jij er bijvoorbeeld voor kiezen om de keycord zo te designen naar de huisstijl van je organisatie. Je kan kiezen welke kleur het neklint krijgt of welke printje het lint heeft. Daarnaast kan je het logo of de naam van je bedrijf op het lint laten drukken. Wil jij een inspirerende tekst, een quote of een kleine foto op je keycord? Je kunt beide kanten van het lint laten bedrukken. Voor welk ontwerp kies jij?

 

De opdruk op een keycord

Zoals hierboven staat beschreven, kan je zelf kiezen welke opdruk er op het keycord komt te staan. Jouw logo of tekst kan op verschillende manieren worden gedrukt. Zo kan dit via een zeefdruk. Deze drukmethode is het meest gebruikelijk, maar is enkel mogelijk indien je opdruk uit een aantal kleuren bestaat. Daarnaast kan het keycord gesublimeerd worden (hierbij wordt het gehele keycord bedrukt) of kan het keycord geweven worden. De zeefdruk is de goedkoopste drukmethode.

 

Bedruk je lanyard met het logo van je bedrijf

Wil jij graag gemakkelijk je bedrijf promoten? Een lanyard is het perfecte promotiemiddel wanneer je met je bedrijf op beurzen en evenementen staat!