Is de band van jouw kruiwagen lek of is het profiel compleet versleten? Dan is het de hoogste tijd om de banden en wielen van deze kruiwagen te laten vervangen. Een goede kruiwagen kan eenvoudig nog een tweede ronde mee met nieuwe wielen. In dit artikel lees je hoe en waarom je de wielen van jouw kruiwagen kunt laten vervangen.

 

De voordelige optie

Wanneer de wielen van jouw kruiwagen stuk zijn, hoeft dit niet te betekenen dat je jouw kruiwagen weg moet doen. Het is relatief een kleine investering om de wielen te vervangen. Dit is namelijk een stuk goedkoper, dan de complete kruiwagen nieuw te moeten aanschaffen. Je bespaart dus flink op het totaalbedrag, wanneer je kiest om de wielen te vervangen, in plaats van de kruiwagen.

 

Vintage of antiek

Heb je een mooie ouderwetse kruiwagen op de kop weten te tikken? Dan is deze niet alleen perfect voor decor, maar kun je deze ook nog echt gebruiken. Wel is het aan te raden om de wielen te vervagen. Alhoewel de kruiwagen zelf jarenlang mee kan gaan, zijn de wielen sneller toe aan vervanging. Je kunt online bij WielenOutlet eenvoudig retro wielen bestellen die perfect passen bij jouw antieke kruiwagen.

 

Licht werk

Wanneer je goede wielen hebt onder jouw kruiwagen, geniet je van lichter werk. Je kunt jouw kruiwagen helemaal volgooien en eenvoudig vooruit duwen. Wanneer jouw kruiwagen geen goede wielen meer heeft, kan het werk een stuk zwaarder worden. Maak het jezelf daarom gemakkelijk en koop tijdig nieuwe wielen voor jouw kruiwagen. Zo kun je zonder problemen effectief aan het werk. Je hebt online bij WielenOutlet een groot aanbod aan kruiwagenwielen. Je kunt kiezen voor wielen die perfect passen bij jouw kruiwagen en werkzaamheden, of natuurlijk kiezen voor wielen in de juiste kleur en uitstraling.

 

Wielen vervangen

Je kunt flink moeten sjouwen met een kruiwagen, wanneer de wielen versleten zijn of wanneer je banden hebt die lek zijn. Om jouw werk wat eenvoudiger te maken, is het raadzaam om bijtijds de wielen te vervangen. Hiervoor hoef je niet naar een specialist en je hoeft ook jouw kruiwagen niet te vervangen. Shop eenvoudig nieuwe wielen voor jouw kruiwagen online bij WielenOutlet. Hier geniet je van een royaal aanbod aan wielen in alle soorten, kleuren en maten voor jouw kruiwagen.