De Weber BBQ vormt een betrouwbare concurrent op de markt. Het is een merknaam die je vast al eens van vrienden of familie hebt gehoord en misschien is het tijd geworden om op zoek te gaan naar jouw eigen Weber BBQ. Wij gaan hier nader in op de specifieke mogelijkheden van dit merk. Naast een BBQ heb je ook de nodige accessoires nodig om zo efficiënt mogelijk te werken. Gelukkig kun je ook hiervoor terecht bij Weber en wij benoemen hier een aantal categorieën daarvan en vertellen hoe je deze aanvullende producten bestelt. Overweeg tenslotte ook om je aan te melden voor de gratis nieuwsbrief zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws.

 

De mogelijkheden van de Weber BBQ

De mogelijkheden lijken bij de Weber BBQ bijna onbegrensd. Er zijn verschillende types BBQ’s beschikbaar waarbij je kunt denken aan houtskool, elektrisch of gas. Wat voor jou het beste werkt is vooral een kwestie van persoonlijke voorkeur. Fijn is dus dat Weber in ieder geval een breed assortiment heeft met voor ieder wat wils. Daarnaast zijn er Weber BBQ’s beschikbaar in verschillende prijscategorieën en met diverse extra’s en functies. Deze specificaties worden vermeld op de website en moeten bekend zijn bij de verkopers.

 

Beschikbare accessoires bij de Weber BBQ

De accessoires bij de Weber BBQ zijn ingedeeld in verschillende categorieën. Zo zijn ze er voor het onderhoud, voor tijdens gebruik, voorbereiding en musthaves. Onder de categorie onderhoud vallen onder meer schoonmaakborstels en draagtassen. Tijdens gebruik kun je profiteren van braadspitten, grill korven en overige barbecue tools. Tenslotte zijn bepaalde werkbladen en kledingstukken echte musthaves die bij geen enkele amateur BBQ er mogen ontbreken. Al deze accessoires kunnen eenvoudig worden aangeschaft via de officiële Weber website of via een internet zoektocht bij BBQ vergelijkingssites.