Tsja, en dan is je vriend weer jarig. Niet dat dit erg is, maar dat betekent dat je weer een cadeau voor hem moet gaan kopen. En dit valt lang niet altijd mee, want een cadeau voor hem uitzoeken is wel even iets anders dan iets leuks voor jezelf kopen. Dit zijn de momenten waarop je weer eens ervaart dat mannen wel degelijk verschillen van vrouwen. Mannen vinden andere spullen leuk, kopen ook andere dingen dan vrouwen als ze iets voor zichzelf uitzoeken. Maar goed, wat doe je als je dan een cadeau voor hem zoekt? Ga je winkel in winkel uit, op zoek naar iets waarvan je van tevoren weet dat je het toch niet zal vinden? Of kies je voor een simpele oplossing en wordt het zo’n oersaaie cadeaubon die de helft van de tijd niet eens uitgegeven wordt omdat deze maar al te vaak wordt vergeten? Topcadeau heeft een aantal goede tips als je op zoek bent naar een cadeau voor hem.

 

cadeau

 

Koop je cadeau voor hem online!

De eerste tip die we je willen geven is om eens “out of the box” te denken als je op zoek bent naar een presentje voor je vriend of man. Een cadeau hoeft namelijk lang niet altijd praktisch te zijn voor mannen. Mannen zijn en blijven tot op zekere hoogte altijd wel ergens kinderen. Een ludiek cadeau voor hem zal dan ook zeker in de smaak vallen en helemaal als dit iets gadget-achtigs is. Dit soort cadeaus zijn vaak erg lastig te vinden in de reguliere winkels zoals je deze in de winkelcentra en winkelstraten van vandaag de dag vindt. Als je hier al keuze hebt, dan is deze vaak erg beperkt en is de kans groot dat je qua prijs boven je budget zal moeten gaan. Nee, bespaar jezelf een hoop tijd, moeite en geld door te kiezen voor online shoppen als het gaat om een cadeau voor hem. Online vindt je namelijk heel veel dingen die mannen echt leuk vinden. Zo zijn een virtual reality bril, een mini poolbiljart of een spypen ideale cadeaus voor hem.

 

Redenen voor een cadeau voor hem

Helaas zoeken wij Nederlanders nog maar al te graag naar een reden om iemand eens te verrassen met een cadeautje. Misschien heeft dit te maken met onze nuchtere inslag, maar toch blijft het vreemd waarom we relatief zelden “zomaar” eens iets cadeau geven aan iemand. Gelukkig zijn er voldoende redenen te verzinnen om iemand te verrassen met iets leuks en als het specifiek om cadeaus voor hem gaat, dan zijn er eigenlijk drie gelegenheden die er wat dit betreft bovenuit springen.

 

Allereerst is daar natuurlijk de verjaardag van een man. Hoewel heel veel mannen zeggen weinig tot niets om hun verjaardag te geven, vinden ze het toch stiekem maar wat leuk als er toch aan gedacht is. Dat kan natuurlijk met een verrassingsfeest, maar het kan ook simpeler met gewoon een leuke verrassing. En zeg nu zelf, wat is nu helemaal een verjaardag zonder een cadeau?

 

Een tweede gelegenheid waarbij je op zoek zou moeten gaan naar een cadeau voor hem is vaderdag. Of je nu vader bent of naar je vader gaat, deze speciale dag vraagt om een passend vaderdag cadeau. Zeker een vaderdag cadeau mag best een ludieke insteek hebben. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om hem te verrassen met een digitaal springtouw. Blijf je namelijk zo lekker mee in vorm….

 

De laatste gelegenheid die we met betrekking tot een cadeau voor hem graag onder je aandacht willen brengen is good old Valentijnsdag. Dit is allang niet meer de dag van de stille liefdes, maar een dag om te tonen dat je houdt van degene met wie je bent. Een speciaal valentijnscadeau voor hem mag op deze dag dan niet ontbreken. Een tip voor een leuk valentijnscadeaus voor hem? Wat dacht je van een digitale fotolijst die je geüpload hebt met leuke foto’s van jou.

 

Je ziet dat een cadeau voor hem vinden helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Een cadeau voor hem vinden is niet lastiger dan iets voor jezelf kopen. Belangrijkste is dat je je moet realiseren dat het niet om jou gaat en dan is dat cadeau voor hem zo gevonden. Zeker als je ook nog eens meteen online op stap gaat. En nu maar hopen dat dit cadeau voor hem ook door hem een cadeau voor hem gevonden wordt!