Het Oostenrijkse bedrijf Swarovski staat bekend om hoogwaardige kristallen en luxe producten van geslepen kristal. Zij hebben ook steentjes in het assortiment, waarmee je veel leuke dingen kunt doen. Enkele voorbeelden hieronder zijn: maken van sieraden, versieren van nagels en kleding. Online kun je Swarovski steentjes kopen om hiermee aan de slag te gaan.

Zelf sieraden maken

Het zelf maken van sieraden is een trend. Het is leuk om te doen en je kan zelf het eindresultaat bepalen. Soms sta je in een sieradenwinkel te kijken en ziet veel leuks, maar nou net niet iets naar jouw smaak. Met Swarovski steentjes maak je sieraden naar eigen ontwerp. Deze steentjes zijn er in diverse maten en kleuren, dus met een beetje fantasie maak je zelf de mooiste sieraden. Je kunt de steentjes lijmen op bijvoorbeeld hangers. De webwinkel waar je de steentjes koopt, zal zeker ook een geschikte lijm leveren voor langdurige hechting. Het beste is om op dat advies af te gaan.

Steentjes op de nagels

Niet alleen voor sieraden kun je Swarovski steentjes kopen, ook voor de nagels zijn ze een stijlvolle versiering. Vooral wanneer je naar een feestelijke gelegenheid gaat, kom je hiermee mooi voor de dag. Er zijn speciale producten waarmee je de steentjes vast kunt zetten op je nagels, hiermee blijven ze wekenlang op hun plaats zitten. Om de schitterende eigenschappen van de steentjes volledig tot zijn recht te laten komen, moet je géén topcoat aanbrengen over de steentjes!

Swarovski op je kleding

Swarovski heeft ook hotfix steentjes. Deze steentjes hechten zich permanent op het oppervlak door warmte en zijn dus ideaal voor het bevestigen van steentjes op kleding. Wil je een mooie blouse of een shirt extra feestelijk maken? Dan zijn deze steentjes ideaal. Misschien levert de webshop sjablonen voor het leggen van de steentjes, anders kun je deze ook op internet downloaden. Maar als je creatief genoeg bent, kun je ook je eigen sjabloon maken.

Vele mogelijkheden

Dit zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden van wat je met Swarovski steentjes kan doen. Met echte Swarovski steentjes ben je letterlijk gegarandeerd van een schitterend resultaat!