Benieuwd hoe je kunt profiteren van Singles Day aanbiedingen? Om te beginnen moet je weten op welke dag dit shop-evenement plaatsvindt. Ieder jaar vindt deze dag op dezelfde datum plaats, te weten 11 november. Dit jaar, 2021, valt Vrijgezellendag, zoals deze aanbiedingsdag ook wel wordt genoemd op een donderdag. De meeste kortingen vind je in online winkels. Hoewel ook fysieke winkels vaak aanbiedingen hebben. Ten opzichte van het populaire Black Friday en Cyber Monday, is Singles Day nog wat minder bekend. Maar toch doen al enkele honderden webshops mee aan dit evenement.

 

Niet alleen uitverkoop producten

Je vindt deals bij grote internetwinkels, maar ook veel kleinere webshops nemen deel. Het kan de moeite waard zijn om ook over de grens te kijken, want vaak sturen buitenlandse shops de artikelen graag naar je op. De aanbiedingen variëren van kortingen op een selectie uit het assortiment tot bijvoorbeeld gratis verzending. De kortingen kunnen soms hoog oplopen tot wel 70%. En het mooie is dat het niet alleen om prijsverlagingen gaat op producten die al in de uitverkoop zijn, uit de collectie gaan of een verouderd model zijn. Dat is een groot voordeel ten opzichte van de ‘normale’ uitverkoop.

 

Begin op tijd en vergelijk de aanbiedingen

Een tip om het beste te profiteren van de acties is om niet te lang te wachten op de dag zelf. Vaak geldt dat een product met korting wordt verkocht zolang de voorraad strekt. Populaire artikelen zoals elektronica-apparatuur, gadgets en beautyproducten zullen daarom snel uitverkocht zijn. Wil je optimaal genieten van de afprijzingen, dan bedenk je je ook van te voren welke artikelen je wil aanschaffen. Je kunt zo gericht verschillende website afstruinen op zoek naar de hoogste kortingen. Bekijk ook vergelijkingswebsites, hier worden de beste aanbiedingen vaak overzichtelijk gepubliceerd.