Payrollen is een term die steeds vaker gevonden wordt op het internet en in kranten. Maar wat is payrolling eigenlijk?

 

Payrollen is het overdragen van alle juridische zaken die te maken hebben met werknemers. Payrollen is een onderwerp wat veel kleine bedrijven gebruiken ivm. Minder last op de schouders waardoor een werkgever zich meer kan richten op andere zaken van het bedrijf, zoals bijvoorbeeld marketing of productie. Bij payrollen helpt een aanbieder het bedrijf met de Juridische zaken van een werknemer zoals de registratie en het salaris.

 

Maar payrollen is niet gratis, voor alle betalingen die de aanbieder moet doen voor alle zaken van werknemers wordt een factuur gemaakt voor de werkgever. Deze factuur kan verschillen door het aantal werknemers en werkuren van de werknemers. Hierbij helpen veel aanbieders met een Omrekenfactor op de site of via de telefoon of mail.

 

Soldij.nl is een Payroll aanbieder in Twente. De aanbieder is gevestigd in Hengelo en richt zich het meeste op payrolling in Hengelo, Enschede en omstreken.  Op de website van Soldij kunt u terecht voor informatie over Payrolling, voor andere vragen of meer informatie kunt u mailen of bellen naar het bedrijf.