Rijschool Enschede

Rijlessen zijn een onderdeel van de rijopleiding voor het behalen van je rijbewijs. Zonder een rijbewijs mag je niet rijden in een voertuig. Als je je afvraagt of je een boete (bekeuring) kunt krijgen voor het rijden zonder rijbewijs? Is het antwoord ja! Je bent strafbaar voor het rijden zonder rijbewijs en je riskeert zeker een hoge boete. Je bent verplicht als bestuurder van een motorvoertuig je rijbewijs te laten zien zodra een politieagent of een politievrouw daarom vraagt. Kun je geen rijbewijs tonen dan heb je een groot probleem. Je moet altijd een origineel en geldig rijbewijs kunnen laten zien. Een kopie van uw rijbewijs is niet geldig.
De hoogte van de boete voor rijden zonder geldig rijbewijs, kun je vinden in de ‘Boetebase’ van het Openbaar Ministerie (OM).

 

Rijles Enschede

Hierbij een fictief (denkbeeldig) voorbeeld.
Je bent opzoek naar een rijschool Enschede, of in ieder geval naar een autorijschool Enschede. Want je wilt graag een rijles Enschede nemen. Na lang zoeken tussen alle rijscholen in Enschede, ( want het vinden van een goede rijschool in Twente is niet makkelijk ) heb je er uiteindelijk een gevonden. Vervolgens start je direct met je rijlessen in Enschede. Echter je wilt zo graag heel snel je rijbewijs halen, omdat de kosten van je rijbewijs heel hoog kunnen worden. Je besluit daarom om af en toe zwart te gaan rijden. Dit doe je in de auto van je vader, broer of misschien wel die van je vrienden. Ons advies luidt; “Doe dit vooral niet”!
Wanneer je in het verkeer hierop betrapt wordt, riskeer je een nog grotere en hogere boete.

 

Rijden zonder rijbewijs

Wanneer je zonder rijbewijs met een motorvoertuig rijdt, dan loop je de kans dat je verzekeringsmaatschappij, waar je verzekerd bent, de eventuele schade niet dekt.

 

De erkende rijschool voor Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Borne en omstreken!

 

Gevonden wat u zocht in dit artikel? Zo niet, vertel het ons!

 

Meer informatie:
Bezoek onze website. De Rijopleider