Het riool, de plek waar al het vieze water en andere vieze dingen uitkomen via de pijpleiding. Mensen denken er niet veel over na, maar het is een van de beste uitvindingen van de laatste 1000 jaar.

 

Er is wel een nadeel, de leidingen kunnen verstopt raken wat kan zorgen voor schade in het huis of een vieze geur. Daar komt Rioolservice Laurence in beeld. Dit bedrijf zorgt er voor dat als uw leidingen verstopt raken of kapot gaan dat ze weer perfect werken.

plunger-147946_1280

Veel mensen weten ook niet wat wel en wat niet via de leidingen mag. Chemische middelen mogen bijvoorbeeld niet altijd via de afvoer worden weg gegooit, of grote brokken van een voorwerp. De gekste dingen kunt u tegen komen in het riool.

 

Het riool zit ook vol met ongedierte en dat ongedierte kan ook bij u in huis komen. Dit kan komen door oude leidingen of leidingen waar een kiertje of gat tussenzit. Rioolservice Laurence kan u helpen met het verhelpen van rioolklachten waaronder het rioolongedierte en laat uw badkamer of keuken in nette staat achter na dat er is gewerkt. Voor meer informatie kunt u terecht bij de klantenservice of op de website.