Een bedrijfsuitje is een geweldige manier om elkaar als collega’s beter te leren kennen. Op de werkvloer zien we onze collega’s op een bepaalde professionele manier, dat is slechts één kant van hun karakter. Maar om iemand echt goed te leren kennen zou het goed zijn om is van omgeving te veranderen en ze mee te maken in een ontspannen, recreatieve omgeving. Dan is een bedrijfsuitje in Scheveningen een fantastische uitkomst.

 

Scheveningen is een badplaats die continue in ontwikkeling is en de laatste jaren zijn er veel attracties bijgekomen op de Pier. Zo is het nu mogelijk om te bungeejumpen of met een zipline, oftwel kabelbaan, over een afstand van 350 meter en een snelheid van ruim 70 km/u langs het reuzenrad te gaan. Het reuzenrad geeft je een geweldig uitzicht over het strand en de zee.

Een bedrijfsuitje in Scheveningen is de complete topdag met je collega’s, een passend uitje voor jouw bedrijf is altijd te vinden in deze stad. Je kunt het sportief, creatief of culinair invullen of een combinatie van deze uitjes.

 

Powerkiten in Scheveningen

 

Het sport- en wedstrijdelement doet het altijd goed bij een bedrijfsuitje. Dat is de leukste manier om je collega van die andere kant te zien. Powerkiten in Scheveningen is een hele sportieve ontspannende manier om kennis te maken met een geweldige sport en tevens de vrijheid van de zee te ervaren.

Powerkiten op een strand is een fantastische ervaring voor een teambuilding event of om te proeven van een nieuwe sport. Onze gecertificeerde instructeurs gebruiken altijd het nieuwste materiaal en zijn helemaal ingesteld om de groep een onvergetelijke dag te bezorgen.

 

We hebben deze introductie juist samengesteld voor mensen die graag kennis willen maken met het powerkiten. Op deze dag gaan we jouw de basis uitleggen en de veiligheid goed bespreken. Al onze training gebeurt op het strand, daar is ruimte, vrijheid en een natuurlijke omgeving.

Wij starten de dag met een stukje theorie, en de rest van deze actieve sport gaan we gelijk in praktijk brengen. Leren is immers doen! Leren powerkiten is het zien en voelen, de kracht van de wind en zee ervaren. Powerkiten is door iedereen te leren. Wat is er leuker dan dit met jouw vertrouwde collega’s te doen en ze buiten de werkplek te zien sporten en samen lol te hebben?