HubSpot is een populaire softwareplatform voor marketing automation. Het is een alles-in-één platform voor het beheren van leads, klanten en marketingactiviteiten. Als je op zoek bent naar een HubSpot partner om je te helpen met je marketing automation, zijn er een aantal belangrijke dingen om in gedachten te houden. Hier zijn enkele tips die je kunnen helpen bij het vinden van de juiste HubSpot partner voor jouw bedrijf.

 

Vraag om referenties en bekijk hun portfolio

Vraag de potentiële HubSpot partner om referenties en bekijk hun portfolio. Zo krijg je een beter beeld van hun werk en ervaring. Vraag hun klanten naar hun ervaring met de HubSpot partner, en of ze tevreden waren met de samenwerking. Bekijk ook hun portfolio om te zien wat voor soort projecten ze hebben gedaan en of hun werk past bij jouw bedrijf.

 

Controleer of ze een gecertificeerde HubSpot partner zijn

Het is belangrijk om te controleren of de HubSpot partner gecertificeerd is door HubSpot. Een gecertificeerde partner heeft meer kennis van het platform en kan je helpen om het meeste uit HubSpot te halen. Je kunt dit controleren door de partnerpagina van HubSpot te bekijken of door de partner te vragen naar hun certificering.

 

Kijk naar hun ervaring en expertise

Bekijk de ervaring en expertise van de HubSpot partner. Hebben ze ervaring met bedrijven in jouw branche? Hebben ze ervaring met de specifieke marketingdoelen die jij wilt bereiken? Het is belangrijk om een partner te vinden die ervaring heeft met vergelijkbare projecten en expertise heeft op het gebied van marketing automation.

 

Vraag naar hun proces en werkwijze

Vraag naar de werkwijze van de HubSpot partner. Hoe zullen ze samenwerken met jouw team? Hoe zullen ze de voortgang en resultaten meten? Een goede partner heeft een duidelijk proces en werkwijze en kan je hierover informeren.

 

Zoek naar een partner met wie je een goede klik hebt

Het is belangrijk om een partner te vinden met wie je een goede klik hebt en met wie je goed kunt samenwerken. Kijk of de HubSpot partner open is voor communicatie en feedback en of ze begrijpen wat jouw bedrijf nodig heeft. Een goede klik is belangrijk voor een succesvolle samenwerking.

 

Conclusie

Het vinden van de juiste HubSpot partner kan een grote impact hebben op jouw marketing automation. Door deze tips te volgen, kun je een partner vinden die past bij jouw bedrijf en doelen. Vraag om referenties en bekijk het portfolio, controleer of ze gecertificeerd zijn door HubSpot, kijk naar hun ervaring en expertise, vraag naar hun proces en werkwijze en zoek naar een partner met wie je een goede klik hebt. Op deze manier kun je de juiste partner vinden en je marketing automation naar een hoger niveau tillen.