Tijdens het werken op kantoor zijn er veel taken waarvan je soms denkt, kon dit maar sneller. Eindeloos kopiëren, printen, nieten, perforeren en bestanden in mappen opbergen. We begrijpen dat dit niet je meest favoriete klusjes zijn, maar ook deze moeten gebeuren. Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden, die ervoor zorgen dat het sneller en gemakkelijker gaat. Natuurlijk kan je het uit laten besteden door adcam administraties, maar de onderstaande punten maken je kantoor ook zeker functioneler.

 

Zere armen

Je kent het waarschijnlijk wel. Een stapel papieren, bestaande uit verschillende documenten. Aan jou de taak om document na document uit te zoeken en aan elkaar te nieten. Het klinkt misschien overdreven, maar echt waar. Na heel veel documenten, voelt het nieten van papiertjes als een zware taak, waar je zere armen van krijgt. Dat komt vooral door het herhalen van dezelfde handeling.

 

Elektrische nietmachine

Gelukkig is het krijgen van zere armen verleden tijd, tenminste als je ervoor kiest om over te stappen op een elektrische nietmachine. Het klinkt misschien als een overbodige luxe, maar het heeft wel degelijk verschillende voordelen, ook buiten het feit dat het sneller is en je geen zere armen meer oplevert.

 

Grotere aantallen

Grotere documenten aan elkaar nieten is geen probleem meer. Waar je voorheen documenten op moest splitsen, omdat de nietmachine ze niet in één keer aankon, kun je deze nu wel aan elkaar nieten zoals het hoort. Dit scheelt een hoop gedoe en zorgt voor meer overzicht.

 

Constante kwaliteit

Ook dit is waarschijnlijk herkenbaar, zeker voor de perfectionisten onder ons. Want hoe vervelend is een scheefzittend nietje? Of erger nog, een nietje dat half door je document heen zit en lelijke gaatjes achterlaat. Ook dit probleem heb je niet langer met een elektrische nietmachine. Deze levert constante kwaliteit en zorgt voor een netjes geniet vel, ook na een heleboel documenten.