Het is niet ongebruikelijk dat een stel trouwt terwijl de bruid zwanger is. De bruiloft is vaak nog romantischer als de verwachting voor de baby er is. Als je tijdens de zwangerschap een bruiloft plant, moet je bij het plannen van een huwelijk met een aantal dingen rekening houden, zodat de bruiloft en het feest perfect verlopen. Belangrijke taken zijn onder meer de aankoop van de trouwjurk of trouwringen. In deze gids hebben we samengevat waar je op moet letten bij het kopen van trouwringen tijdens de zwangerschap.

 

Dit is over het algemeen belangrijk bij het kiezen van een trouwring;

 

  • Individualiteit: Trouwringen zijn een symbool van de liefde en saamhorigheid van de bruid en bruidegom. Daarom is het fijn als beide partners de ringen perfect mooi vinden. Ze moeten passen bij de stijl van de bruid en bruidegom. Het is beter om een ​​compromis te sluiten over iets anders.
  • Materiaal: Moeten de trouwringen van goud, platina of palladium zijn? De ringen hebben verschillende eigenschappen afhankelijk van het materiaal.
  • Steenzetting: De bruid kan zelf beslissen of er een diamant in haar trouwring gezet moet worden. Het type zetting zorgt voor het juiste kader en maakt elke damesring individueel.
  • Prijs: Bruidsparen dragen gezamenlijk de kosten van de bruiloft. Stel vooraf een budget in dat voor jullie beiden werkt. Bij TraumTrauringe zijn er hoogwaardige trouwringen voor elk budget.

 

Trouwringen kopen tijdens de zwangerschap

Het lichaam verandert tijdens de zwangerschap. Het is niet alleen de buik die groter wordt om plaats te bieden aan de baby. Sommige vrouwen kwamen een beetje aan. Afhankelijk van de maand van de zwangerschap verzamelt zich ook water in het lichaam. Beide zorgen er meestal voor dat de handen en vingers ook wat dikker worden. Meestal bestaat dit uit maximaal één of twee ringmaten. Maar dat hoort erbij. Voor veel vrouwen verandert het lichaam weer nadat de baby is geboren. De handen worden weer wat smaller. Met een ring kan slechts één ringmaat een groot verschil maken. Als de trouwring te los zit, wordt deze als oncomfortabel ervaren. De angst om hem te verliezen is er altijd. Daarom moet u bij het kopen van een trouwring tijdens de zwangerschap goed nadenken over de maat van de ring die u wilt kopen.

 

Aanbevelingen voor de juiste ringmaat

Koop je de trouwring aan het einde van je zwangerschap, dan kun je er vanuit gaan dat de ring enkele weken na de geboorte ongeveer een ringmaat te groot zal zijn. In dit geval overwegen sommige vrouwen te wachten met het kopen van de trouwring en de ring pas na de geboorte te kopen. De huwelijksceremonie kan ook gevierd worden met de verlovingsring. Een andere optie is om de ring een maat kleiner te kopen en deze eerst aan een ketting te dragen. Je kunt er echter nooit helemaal zeker van zijn dat de ring past na de geboorte. Het is veel beter als je de trouwring koopt zoals het bij je past tijdens de zwangerschap. Kies een model dat gemakkelijk in maat te verstellen is. Trouwringen met ingewreven diamanten of een stenen krans zijn niet zo goed. Trouwringen met een discrete ringband met weinig versieringen zijn daarentegen gemakkelijker te verkleinen, mocht dat nodig zijn. Een zwangere bruid hoeft het niet zonder een Trouwring met diamant te doen.

 

Trouwringen na de zwangerschap

Wij adviseren u graag welke ringmodellen uit ons grote assortiment trouwringen ook geschikt zijn na de zwangerschap. Zoals eerder vermeld, is het belangrijk om een ​​model te hebben zonder uitgebreide versieringen en stenen kransen. Zo heeft u de mogelijkheid om de trouwringen ook na de geboorte eenvoudig te laten aanpassen.