Als u aan reclame denkt, wat komt er dan in u op? Het tv spotje terwijl u programma wordt onderbroken? De billboard langs de snelweg die u elke dag op en neer rijdt? Er zijn menig voorbeelden van dit soort reclame, maar reclame is zoveel meer dan dat alleen. Wat houdt reclame precies in en wat is de rol van een reclamebureau?

Een reclamebureau is een bedrijf dat voor andere bedrijven reclame maakt. Maar wat doen ze dan precies? Het gaat niet alleen om één folder of één goede website. Een goed reclamebureau houdt zich bezig met het imago van het bedrijf. Alles wat het bedrijf naar buiten toe laat zien, moet afgestemd zijn op elkaar. Zo kunt u denken aan een site met dezelfde uitstraling als het pand. Of De tekst in een nieuwsbrief die overeenkomt met de uitstraling van het bedrijf.
Dit allemaal wordt gedaan door reclamebureaus. Zij denken mee met het bedrijf over het imago dat het bedrijf wil uitstralen. Als dat vaststaat is het van belang om naamsbekendheid te krijgen bij de doelgroep.

Een bedrijf dat dit voor u kan doen, is BuroVH. Het is een reclamebureau gevestigd in Overijssel, met klanten en projecten in heel de regio. Zij kunnen ook u helpen met reclame, uitstraling en imago. Voor meer informatie, kijk op BuroVH.nl