Heb je in de afgelopen jaren veel geld weten te sparen? Dat is goed voor te stellen. Door de Covid-19-pandemie was het lastig om geld uit te geven, terwijl je wel elke maand het salaris op je rekening gestort kreeg.

 

Tegelijkertijd was het erg spijtig dat je géén rente meer op je spaarrekening ontvangt. Als je boven een bepaalde grens uitkomt, moet je zelfs rente betalen. Dit lijkt van de zotte te zijn, maar het is de pijnlijke realiteit waar we mee te maken hebben.

 

Wil je deze rente graag voorkomen? Dan is het advies om als vastgoedbelegger door het leven te gaan. Door in vastgoed te investeren, weet je simpelweg een flink rendement te draaien. Niet alleen nu, maar ook in de komende jaren.

 

Investeren in vastgoed

Om meerdere redenen is het investeren in vastgoed aan te raden:

 

  • Je bouwt een flink rendement op. Dit rendement geldt niet alleen voor de korte termijn, maar ook voor de lange termijn. Je geniet van huurinkomsten, terwijl je na verloop van tijd ook nog je woning tegen een flink bedrag kunt verkopen. Aangezien je door de jaren heen veel afgelost hebt, is het hypotheekbedrag (veel) lager dan de verkoopprijs.
  • Het brengt weinig risico’s met zich mee. In vastgoed investeren brengt ook weinig risico’s met zich mee. Je weet 100% zeker dat ook in de komende tientallen jaren veel vraag blijft bestaan naar vastgoed. Dit geldt voor bedrijfspanden, maar geldt al helemaal voor woningen en appartementen.
  • Investeren in vastgoed is leuk. Tot slot is het een feit dat het investeren in vastgoed erg leuk is. Je bent met iets nieuws bezig en het voelt ook enigszins spannend aan.

 

Beleggingspand verkopen

Wil je na verloop van tijd je beleggingspand verkopen? Verstandig! Dit doe je bijvoorbeeld via Damborg.nl, waarbij je van een geweldig bod verzekerd bent. Ook geniet je van een fijne en snelle afhandeling van de verkoop.