Je zou niet denken dat er zou veel te leren is over mannen ondergoed meestal ga je ervan uit dat je het draagt , verandert, wast , en vervolgens alles weer van vooraf aan herhaald. Eigenlijk denken de meeste mannen zo. Wat je vaak ook ziet is dat mannen kiezen voor boxers , slips , of leven om commando te gaan. Het resultaat , veel mannen missen ” ondergoed etiquette , ” tenminste dat zegt Gregory D. Albert een arts in Delray Beach, Florida ” Ondergoed moet vaak worden veranderd en altijd schoon blijven en als deze ook maar een kleine scheur hebben moeten ze weggegooid worden. Bij overmatig zweten kan het een goed idee zijn om ’s middags weer van ondergoed te verwisselen om er zo altijd fris bij te blijven.

 

Met dat gevoel in het achterhoofd , zijn er een aantal eenvoudige regels die je kunt volgen als het gaat om gezondheid en ondergoed voor mannen. Als eerste als je ondergoed helemaal uitgedragen en gescheurd is, gooi het aub weg en koop andere. Je oude ondergoed is niet sentimenteel. Integendeel is het walgelijk . Probeer tenminste 1 keer per maand alle ondergoed die ontoonbaar is weg te gooien. Als je ondergoed grijs , gescheurd en lelijk is, is het echt tijd deze weg te doen.

 

Koop gewoon heel regelmatig nieuw ondergoed, vooral als je een single man bent is dat heel erg belangrijk. Want je moet als single man bij elke nieuwe dame waarmee je naar bed gaat wel netjes uitzien tot en met je boxershorts. Vrouwen knappen af van mannen met oud ondergoed, vooral als het de eerste keer is dat ze het bed met je gaan delen. Onthoudt deze regel, elke keer als je naar de kapper gaat, koop een paar nieuwe ondergoed . Zet het in je planning of neem het op in je to do lijstje, maar doe het gewoon.

 

Sluit je vooral niet op in 1 type ondergoed en varieer. Het advies is om deze schakelaar omhoog te doen tenzij je religieus toegewijd bent aan boxers of slips. Als je plezier hebt met je ondergoed, zal je vriendein dat vast ook en zo wint iedereen. Heb altijd in je garderobe verschillende kleuren , stoffen , snijwonden , stijlen – tenminste een paar van elk . Het beste dat je als man in je relatie kan doen is om dingen fris te houden in de slaapkamer alhoewel je ondergoed geen wondermiddel is voor slechte slaapkamer vaardigheden kan het zeker geen kwaad .

 

Boxers of Briefs – Do & Dont’s

 

Variatie zou het kruid van het leven vooral bij ondergoed is dat zeker wel een eeuwen oude regel. Als je nou boxers, slips bikini briefs of anders prefereert, het is echt een kwestie van je eigen persoonlijke smaak, sommige mannen houden van meer dan iets anders . Over het algemeen , geeft een boxer meer ademruimte en geeft ook extra steun. Het is een kwestie van voorkeur, maar strak ondergoed zal de vruchtbaarheid verminderen , dus als je probeert je vrouw zwanger te maken , dan is de keuze voor loszittende boxers veel beter.

 

 

Materiaal maakt wel uit.

 

Het volgende punt van overweging is welk materiaal te kiezen . Je kan kiezen voor katoen of synthetische mengsels voor dagelijks gebruik en bespaart de meer luxueuze zijde en andere leuke stoffen voor speciale gelegenheden . Voor de sportschool moet je zeker wel ondergoed hebben dat de juiste ondersteuning biedt, maar ook moet het vochtafvoerend materiaal zijn. Draag nooit boxers , katoen , of commando bij het beoefenen van sport. Het goede nieuws is dat er zo veel atletisch ondergoed keuze is in verschillende prijsklassen. Maar ook hier geld de regel draag nooit een workout boxer vaker dan 1 keer.